Evenimente

09.09.2009 - Conferința de presă pentru lansarea proiectului ce a avut loc la Centrul Cultural al Ministerului Administrației și Internelor. În cadrul conferinței, au fost prezentate scopul, obiectivele si acțiunile proiectului „Eu, Antreprenorul!. La evenimet au participat: Directorul Executiv ANA - Ciprian DRUMAȘU, Managerul de Proiect „Eu, Antreprenorul! - Corina-Ioana COMĂNEANU și o serie de invitați speciali.

Rezumatul activităților proiectului
"Activitățile proiectului „Eu, Antreprenorul!, desfășurate în perioada 1-7 noiembrie au ajuns la final. Pe parcursul celor 7 zile participanții prezenți au avut posibilitatea de a învăța din experiența unor antreprenori de succes, de a vizita companiile Carrefour, Vodafone și Gigabyte unde li s-a prezentat modul în care este organizată activitatea și de a interacționa în cadrul activităților practice. Printre invitați s-au numarat reprezentanți ai companiilor Zero Paper, ABC Training Consulting, StartUps.ro, Exim Bank, 1Marathon, Carrefour, Office Print, Spring Time, Carbon Consult, voluntari Peace Corps (Lee Lyon, Janet Boughner, Al Mina), reprezentanți ai O.N.R.C. și Consiliului Concurenței. Fiecare participant a prezentat propria idee de afacere.
La final premiul "Eu, Cel mai bun Antreprenor!", ce a constat într-o licență Kazier, a fost acordat Doamnei Mona Pologea; afacerea pe care în prezent o dezvoltă se referă la acordarea de cursuri de limba română pentru străini.