Selecție participanți

     Ești tânăr (vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani) și vrei să îți deschizi propria afacere... sau ești abia la început cu afacere ta... în oricare dintre situații te-ai afla, ai nevoie de informații. Poți afla tot ceea ce te interesează și chiar mai mult, de la antreprenori de succes în cadrul sesiunii “Eu, Antreprenorul!” organizată în perioada 01.11.2009 – 07.11.2009.
     Pe parcursul acestui proiect, participanții vor avea ocazia de a-și însuși pașii de realizare ai unui plan de afacere. La finalul activităților, participantul cu cel mai bun plan de afacere, va primi premiul “Eu, cel mai bun antreprenor!” ce constă într-o licență Kazier în valoare de 10.000 Euro (software integrat, de management al proceselor, proiectelor si al tuturor evenimentelor, contactelor si documentelor atasate acestora) pusă la dispoziție de către partenerul Zero Paper.
     Selecția candidaților se va face în perioada 21.09.2009 – 13.10.2009, pe bază de CV și scrisoare de intenție, care se vor trimite la adresa de e-mail: corina.comaneanu@administration.ro.
     În scrisoarea de intenție, vă rugăm să menționați ideea de afacere pe care doriți să o dezvoltați în cadrul acestui proiect.

     La adresa de mai sus, puteți solicita mai multe detalii despre acest proiect.